Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2016

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 3-0

Με απόλυτη επιτυχία πέρασε ένα δύσκολο «τεστ» ο Αήττητος το απόγευμα της Κυριακής (20/11). Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα εξαιρετικό σύνολο όπως είναι αυτό του Κεραυνού αλλά και πολλά αγωνιστικά προβλήματα, κατάφερε να επικρατήσε με 3-0 σ' αυτή την 10η αγωνιστική, παραμένοντας πάντα στην κορυφή μαζί με τον Ολυμπιακό Λαυρίου (έχουν από 28 πόντους).
Σαφέστατα το τελικό 3-0 αδικεί τους Κερατιώτες του Τάκη Μακροδημήτρη, οι οποίοι όχι μόνο κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλο τους, αλλά θα μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά σε πολλές περιπτώσεις. Όπως και να' χει, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετρά, με τον Αήττητο να πανηγυρίζει έκτη σερί νίκη μεγάλης σημασίας. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα Σπάτα που αγωνίζονταν δίχως τον ηγέτη της άμυνας τους Βαγγέλη Τσέπα, μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν στο 5' με πλασέ του Σκούμα. Λίγο αργότερα ο Μανώλης Λύγκος βρέθηκε σε καλή θέση αλλά δεν καθυστέρησε να εκτελέσει, ενώ στο 12' ήλθε το 1-0. Ο Τσαλάκου σούταρε από μακριά, με τον Χατζάρα να μην μπλοκάρει σταθερά και τον Γκούμα να παίρνει το ριμπάουντ και να γράφει με κοντινό σουτ το 1-0.
Από εκεί και πέρα ο Κεραυνός έβγαλε αντίδραση, ανέβασε την απόδοση του και στο 18' έχασε απίθανη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο Μουσαράι πλάσαρε πάνω από τον Κύρκο, ωστόσο πάνω στην γραμμή ο Σκαφίδας με κεφαλιά έσωσε την ομάδα του απομακρύνοντας σε κόρνερ. Από την υπερπροσπάθεια μάλιστα ο αμυντικός του Αήττητου τραυματίστηκε κι έγινε αναγκαστική αλλαγή, ενώ νοκ άουτ τέθηκε λίγο αργότερα και ο Αρκουμάνης, με τα Σπάτα από εκεί και πέρα να παίζουν ουσιαστικά με πειραματική διάταξη στα μετόπισθεν και να μοιάζουν επηρεασμένα από τις σοβαρές απώλειες. Οι γηπεδούχοι στο 30', πάντως, έφτασαν κοντά σε δεύτερο τέρμα, όταν ο διακριθέντας Αλεξίου με μακρινό αριστερό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι! Δοκάρι, όμως, είχε και ο Κεραυνός στο 43' με τρομερή προσπάθεια και αριστερό σουτ του Κακαρά, ενώ στο 45+3 ο Τσαλάκου με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Ήταν ένα εκρηκτικό φινάλε στο α' μέρος, με το 1-0 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη το ματς δεν είχε τόσο γρήγορο ρυθμό, με τους προπονητές να ανακατεύουν την τράπουλα και τις δύο ομάδες να έχουν τα καλά διαστήματα τους. Ο Κεραυνός απείλησε πρώτος στο 49' με τον Κώτσο που δεν πλάσαρε σωστά, ενώ λίγο αργότερα ο Αλεξίου σε μια... αποθέωση του fair play επέλεξε να πετάξει την μπάλα πλάγιο άουτ για να δοθούν οι πρώτες βοήθειες σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή που βρισκόταν στο έδαφος κι ενώ ο Αήττητος έβγαινε με αξιώσεις μπροστά. Εννοείται πως ο άσος των Σπατών καταχειροκροτήθηκε...
Ο Κεραυνός το πάλεψε το ματς, αλλά το δεύτερο γκολ από στημένη φάση στο 65' ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη των γηπεδούχων. Ήταν ένα κόρνερ του Γκούμα, ο Βιδάλης πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Ο Κεραυνός είχε καλή στιγμή στο 72' με σουτ-άουτ του Ντε Ντέους για να ξαναμπεί στο ματς, ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 73' με διαγώνιο σουτ του Σκούμα, από τρομερή κάθετη του Αλεξίου.
***Κορυφαίος του Αήττητου ο Αλεξίου, διακριθέντες οι Βιδάλης, Γκούμας και Τσαλάκου ***Διακριθέντες για τον Κεραυνό οι Λιούμης, Κακαράς και Νταής ***Ο Αήττητος φώναξε σε δύο περιπτώσεις για πέναλτι με τον Λύγκο, ο Κεραυνός ζήτησε ένα πέναλτι και φωνάζει για οφ σάιντ στο τρίτο γκολ ***Καλή η διαιτησία του Μαλαμά και των βοηθών Λάμπρου, Μπούξμπαουμ ***Από τον Κεραυνό μας μετέφεραν πως υπάρχουν παράπονα για την φιλοξενία από μερίδα φιλάθλων του Αήττητου, οι οποίοι σύμφωνα με τους Κερατιώτες πέταξαν δυναμιτάκια στους ποδοσφαιριστές
Διαιτητές: Μαλαμάς, Λάμπρου, Μπούξμπαουμ
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κύρκος, Αλεξίου, Βιδάλης, Τσαλάκου, Αλιμπάς, Σκαφίδας (20' λ.τρ. Μωυσιάδης), Αρκουμάνης (26' λ.τρ. Σέλβια), Βαγγέλης, Λύγκος (82' Μασκλαβάνος), Γκούμας, Σκούμας.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χατζάρας, Φραγκής, Λιούμης, Σότα (40' λ.τρ. Κώτσος), Ξένος, Βαγγέλη, Μπρότσι (78' Χελιώτης), Κακαράς, Μουσαράι (75' Γκόντζος), Ντε Ντέους, Νταής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου