Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2016

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ο Σαρωνικός με Χρήστου-Λέμε!

Τον ικανό σκόρερ και τον νεαρό μεσοεπιθετικό απέκτησαν οι Αναβυσσιώτες που αύριο Πέμπτη (3/11) παρουσιάζουν την σημαντική συνεργασία με τον Ατρόμητο
Σε δύο καλές μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε η ομάδα του Σαρωνικού, ενισχύοντας το ρόστερ της εν όψει της συνέχειας. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο έμπειρος και ικανός επιθετικός Τάσος Χρήστου, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Παλλαυρεωτικό αλλά ανήκε στον Ολυμπιακό Λαυρίου. Ο Χρήστου, που αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στον κόουτς Σπύρο Κοντό, προχώρησε σε δήλωση στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ μέσω της οποίας ευχαρίστησε τον Παλλαυρεωτικό για την άριστη συνεργασία. «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλη την οικογένεια του Παλλαυρεωτικού για τον 1,5 χρόνο συνεργασίας. Κρατάω τις ευχάριστες στιγμές και εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους της. Πήγα στον Παλλαυρεωτικό και έφυγα σαν φίλος», ήταν τα λόγια του.
Από εκεί και πέρα ο Σαρωνικός ανακοίνωσε την απόκτηση και του 21χρονου μεσοεπιθετικού Νίκου Λέμε, ο οποίος ανήκε στην Μαρκό. Μάλιστα οι Αναβυσσιώτες με ενημέρωση που μας απέστειλαν ευχαρίστησαν όλη τη διοίκηση του Μαρκοπούλου αλλά και προσωπικά τον πρόεδρο Θανάση Λάμπρου για την παραχώρηση του Λέμε.
Τέλος να θυμίσουμε πως αύριο Πέμπτη (3/11) στις 18.00 στον χώρο του ΚΑΠΗ Αναβύσσου , ο Σαρωνικός θα παρουσιάσει την επίσημη έναρξη της συνεργασίας με τον Ατρόμητο, καθώς ως γνωστόν έχει ενταχθεί στο δίκτυο σχολών των Περιστεριωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου