Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2016

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΜΑΡΚΟ 2-1

                                                           ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΜΑΡΚΟ 2-1
Πάντα σε ανοδική πορεία ο Άρης Βούλας που πήρε πολύ μεγάλη νίκη (2-1) απέναντι στην Μαρκό σ' αυτή την 9η αγωνιστική. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για την ομάδα του Κυριάκου Δαγγουλη, η οποία είναι ξεκάθαρο πως έχει μπει στον σωστό δρόμο, παραμένοντας αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές (τρεις ισοπαλίες-δύο νίκες). Όσον αφορά το Μαρκόπουλο του Γιώργου Οικονομόπουλου, παρουσίασε καλό πρόσωπο και ίσως άξιζε κάτι παραπάνω, αφού έχασε στις... λεπτομέρειες.

Ο Άρης Βούλας έκανε μουδιασμένο ξεκίνημα, με την Μαρκό να κάνει καλό παιχνίδι ανασταλτικά και να κρατά εύκολα το μηδέν. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 10' με μια ευκαιρία του Παπαγεωργίου ο οποίος καθυστέρησε να εκτελέσει, αλλά από εκεί και πέρα... λίγα πράγματα. Όσον αφορά την Μαρκό, προσπάθησε με κάποιες στημένες φάσεις και τον Κουτρομάνο να απειλήσει χωρίς ουσία. Στην επανάληψη ο Άρης Βούλας βγήκε σαφώς βελτιωμένος και πιο επιθετικός. Άνοιξε μάλιστα το σκορ με το... καλημέρα, καθώς στο 48' κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα στον Κριλή, από μπαλιά του Σταθάκη.

Ο Παπαγεωργίου το εκτέλεσε, ο Φιλιπόπουλος του είπε όχι, αλλά στην επαναφορά ο Μπουλάρι πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0. Ο Άρης παρότι είχε το προβάδισμα δεν είχε ηρεμία, με αποτέλεσμα να το πληρώσει στο 60', όταν η μαχητική Μαρκό ισοφάρισε με σουτ του Λάππα. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ρίσκαραν, ανέβασαν την απόδοση και τις γραμμές τους και λυτρώθηκαν στο 75', όταν από λάθος του γκολκίπερ Φιλιπόπουλου ο Διγενής με πλασέ σε κενή εστία έγραψε το 2-1. Το ματς είχε φινάλε... θρίλερ, πάντως, καθώς στο 90' η Μαρκό έχασε απίθανη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο Βασιλός μόνος από εξαιρετική θέση σούταρε ψηλά!
Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Δουλγεράκης, Σπυρόπουλος
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Κολτσίδας, Διαμαντόπουλος (55' Γιουνγκ-Σουν), Λίτσας, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Παπαδημητρόπουλος, Σταθάκης, Κριλής (75' Λούκας Σόουζα), Παπαγεωργίου, Μπουλάρι (65' Διγενής).
ΜΑΡΚΟ: Φιλιπόπουλος, Καλαβρός (82' Γκριμέκης), Σιδέρης, Πλίτσης, Τζανής, Δημητρακόπουλος (75' Δημογιάννης), Μυρασγεντής, Ζαφειρόπουλος, Μερκούρης (68' Βασιλός), Κουτρομάνος, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου