Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2016

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1-2

Μεγάλο διπλό ψυχής και χαρακτήρα! Παρότι βρήθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ο Παλλαυρεωτικός με γκολάρα του Μωραΐτη και... buzzer beater του Παπαγεωργίου στο 92', έφερε τα πάνω κάτω και απέδρασε με τη νίκη (1-2) από την έδρα του Αετού Πικερμίου. Ήταν μια αναμέτρηση που πήγε στη δύναμη, με πολλές εντάσεις, οχτώ κίτρινες κάρτες και δύο διακοπές, από μία σε κάθε ημίχρονο...
Οι Λαυριώτες του Νίκου Ζαγουρή, ωστόσο, που μετρούν δύο σερί νίκες και παρέμειναν για τρίτο παιχνίδι αήττητοι, έβγαλαν μεγαλύτερη ψυχή και πανηγύρισαν δίκαιο τρίποντο. Ο Παλλαυρεωτικός ξεκίνησε καλύτερα και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο. Κόντρα όμως στην ροή, ο Αετός Πικερμίου ήταν αυτός που μπήκε μπροστά στο σκορ όταν στο 30’ λεπτό μετά από κτύπημα φάουλ του Σερμαγιά, ο Γκούτσιας έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κάπα κάνοντας το 1-0.
Ο Αετός είχε την ευκαιρία, δύο λεπτό αργότερα με τον Ζαφειρόπουλο, να διπλασιάσει τα τέρματα του όμως το σουτ το νεαρού άσσου πέρασε άουτ. Στο 42’ λεπτό είχαμε την πρώτη διακοπή του αγώνα, μετά από αψιμαχίες μεταξύ των παικτών. Στην επανάληψη ο Παλλαυρεωτικός έφερε από νωρίς το παιχνίδι στα ίσα αφού κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1... Ήταν το 51ο λεπτό, όταν ο 16χρονος ταλαντούχος άσος Λεωνίδας Μωραΐτης με φανταστικό γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Βοτσίδη για το 1-1. Στο 67’ λεπτό είχαμε την δεύτερη, δίλεπτη αυτή την φορά, διακοπή του αγώνα λόγω διαμαρτυριών από την κερκίδα προς τον επόπτη, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Με την επανέναρξη του αγώνα το παιχνίδι απέκτησε μία άγρια ομορφιά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν στο δεύτερο γκολ, κάτι που κατάφερε να πετύχει ο Παλλαυρεωτικός με τον Παπαγεωργίου στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Βοτσίδη, έγινε κάτοχος της μπάλας και σε κενό τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-2 στο 91΄λεπτό.
***Περίπου 50 Λαυριώτες έδωσαν δυναμικό παρών στο γήπεδο της Ραφήνας και βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα τους, γεμίζοντας την μισή κερκίδα σε εκτός έδρας ματς ***Το γκολ της αγωνιστικής πέτυχε ο νεαρός Μωραΐτης, που στα 16 του αποτελεί τον παίκτη-αποκάλυψη της φετινής σεζόν για τον Παλλαυρεωτικό ***Σε ένα ματς που δεν υστέρησε κανείς, διακριθέντες για τους Λαυριώτες οι Παπαγεωργίου, Ασλάνης, Σουλιώτης και Πάνου
Διαιτητές: Προδρομίδης, Λάμπρου Β., Κουλοχέρης
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: Βοτσίδης, Μοιρώτσος, Γκούτσιας (46' Ιωάννου), Κονταρίνης, Καλογραιάκης, Γκιντσίδης, Αρβανιτίδης, Μποϊμπέι (78' Αϊδώνης), Ρακιπλάρι (69' Κιλιμτζίδης), Ζαφειρόπουλος, Σερμαγιάς.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Νικολαΐδης, Φετολάρι (80' Κωνσταντινίδης), Θεοφανίδης, Σουλιώτης, Πάνου, Ζουμάς (93' Βασιούλας), Μωραΐτης (59' Ρόσι), Ασλάνης, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου.
ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου