Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2016

ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΡΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 0 COMMENT 02 ΝΟΕ 2016

Επειδή κάποιοι θεωρούν τη σιωπή ως αδυναμία και τη πίστη μου στο ρητό « τα εν όικω μη εν δήμω» εκμεταλλεύσιμο, εξαπολύουν το τελευταίο εικοσαήμερο μπαράζ επιθέσεων και λάσπης.
Αναγκάζομαι να παραθέσω τα κάτωθι σεβόμενος την κρίση των παραγόντων.
  1. Από την Παρασκευή 14/10 έχει ζητηθεί με email η παραίτηση από τον αρχιδιαιτητή Αριστείδη Σπανέα ενώ παράλληλα κλήθηκε να παραστεί στο Δ.Σ. της Τετάρτης 19/10 για να δώσει εξηγήσεις και ουδέποτε εμφανίστηκε.
  2. Ο κ.Αριστείδης Σπανέας ενώ είναι αρχιδιαιτητής στην Ένωση έχει υπογράψει αγωγή εναντίον της για το θέμα των ποσοστών διαιτησίας  !!!
  3. Ο κ.Βασίλης Σπάθης ασκεί κανονικά και με τη σοβαρότητα που τον διακρίνει τα καθήκοντα του ως παρατηρητής διαιτησίας και ουδέποτε έχει καταφερθεί εναντίον του προέδρου της Ένωσης.
  4. Έχω ζητήσει από τον αρχιδιαιτητή οι παρατηρητές διαιτησίας (οι οποίοι επιβαρύνουν το ταμείο της Ένωσης) να μην ξεπερνούν τους δέκα με δώδεκα ανά αγωνιστική.
Τέλος όσον αφορά τον εμπαθή «δημοσιογράφο» Θ.Κοτσώνη τον οποίο οι παράγοντες στις πρόσφατες εκλογές τον τίμησαν με ΜΗΔΕΝ  ψήφους ανατρέξτε στις αναρτήσεις του το τελευταίο εξάμηνο όπου τα φανταστικά σενάρια που γράφει ουδέποτε επαληθεύονται και χαρακτηρίζονται ως ΜΗΔΕΝΙΚΑ.
Δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι θα μάχομαι γι’ αυτό που εκλέχθηκα πρόσφατα με συντριπτική πλειοψηφία, την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑΝΑ και δεν θα κάνω συμβιβασμούς ούτε θα υποκύψω σε επιθέσεις, απειλές και κατασκευασμένα «σκάνδαλα».
Τετάρτη 02/11/2016
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ
ΓΙΑΡΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου