Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ 2-1

Οι Κορωπιώτες ήταν εξαιρετικοί στο Μπογιάτι, έβαλαν δύσκολα στον ισχυρό Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, με την ομάδα του Νίκου Κόκκινου να επικρατεί τελικά 2-1 με γκολ-πέναλτι του Ζουρούδη στο τέλος (89'). Οι «ερυθρόλευκοι» που δεν βρέθηκαν στην καλύτερη δυνατή μέρα τους, κατάφεραν έστω και δύσκολα να πανηγυρίσουν δεύτερη σερί νίκη, με αποτέλεσμα να βρίσκονται πάντα τρίτοι και στο -6 από Σπάτα και Ολυμπιακό Λαυρίου.
Το Κορωπί του Γιάννη Μαγγίνα έδειξε από το ξεκίνημα τις προθέσεις του και μπήκε δυνατά στο γήπεδο. Απείλησε στο 14' με μεγάλη ευκαιρία του Σεϊτάι, ο οποίος πλάσαρε αλλά ο Ντογκοτάρι με σωτήρια επέμβαση κράτησε το μηδέν. Λίγο αργότερα ήταν ο Μαστρογιάννης που σούταρε, αλλά πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί των γηπεδούχων απομάκρυναν. Το Μπογιάτι πήρε μέτρα στο γήπεδο -μετά το πρώτο μουδιασμένο 20λεπτο- και κατάφερε στο 22' να ανοίξει το σκορ. Ήταν μια ωραία σέντρα του Μαρτσέλου, με τον Μπαμπουλάκη να παίρνει την κεφαλιά και να κάνει το 1-0. Ο σκόρερ λίγο αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία (σε τετ α τετ) για ένα δεύτερο γκολ, αλλά τον σταμάτησε ο Ούσιος, ενώ ο Καραχάλιος ειχε δοκάρι με μακρινό σουτ!
Στην επανάληψη το ματς ήταν ισορροπημένο, με το Κορωπί να έχει μια ελαφρά πρωτοβουλία και να ψάχνει απαντήσεις, καθώς βρίσκονταν πίσω στο σκορ. Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου κοιτούσε περισσότερο την άμυνα του και το πως θα χτυπήσει στην κόντρα. Μάλιστα μ' αυτόν τον τρόπο απείλησε σε δύο περιπτώσεις, με τους Μαρτσέλο και Μπαμπουλάκη. Το Κορωπί απάντησε στις ευκαιρίες με τον Μπονέ να μην μπορεί να νικήσει από την μικρή περιοχή τον Ντογκοτάρι, ενώ μεγάλη φάση έκανε και ο νεαρός Πετράι (νέα επέμβαση του Ντογκοτάρι). Εν τέλει, το Κορωπί κατάφερε να ισοφαρίσει και να... λυγίσει τον Ντογκοτάρι στο 83' με το αυτογκόλ του Σεβδαλή, ωστόσο η χαρά των φιλοξενούμεωνν δεν κράτησε πολύ... Συγκεκριμένα στο 89' το Μπογιάτι κέρδισε πέναλτι για χέρι του Πάντου (η μπάλα είχε πάρει φάλστα και τον... πούλησε). Ο Ζουρούδης ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Ούσιο και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
***Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου ο Ντογκοτάρι, διακριθέντες οι Καραχάλιος, Ζουρούδης ***Για το Κορωπί διακριθέντες οι Κάλλης, Μαστρογιάννης, Πάντου και Καπουράνης.
Διαιτητές: Κορδολαίμης, Γούρνιας, Σόφιας
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Σεβδαλής, Αθανασίου, Οικονομόπουλος (65' Παπιδάκης), Κάρος, Καραχάλιος, Μπόσιος, Μαρτσέλος (77' Κατσέρης), Ζουρούδης, Μπαμπουλάκης (80' Παπαντζίμας).
ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ούσιος, Καπουράνης, Μπανάι, Αλεξίου, Πάντου, Κάλλης, Σεϊτάι (55' Παπαδόπουλος), Τογιάλι, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Βατίστας (43' λ.τρ. Πετράι - 70' λ.τρ. Μπονές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου