Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2017

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1-4

Επίδειξη δύναμης! Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Παθιακάκης πέρασε... αέρα την Κυριακή (26/2) από την Ανάβυσσο. Η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, επικράτησε με το εντυπωσιακό 1-4 του τοπικού Σαρωνικού και φιγουράρει πάντα στη δεύτερη θέση, ενώ βρίσκεται μια... ανάσα από την κορυφή και την πρωτοπόρο Άνοιξη.
Οι φιλοξενούμενοι από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έδειξαν τις προθέσεις τους, ασκώντας πρέσινγκ ψηλά, ενώ με σωστή κυκλοφορία της μπάλας προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους προς τα αντίπαλα καρέ. Από την μεριά του ο Σαρωνικός ήταν καλά οργανωμένος πίσω και έψαχνε την κόντρα πότε με τον κινητικό και επικίνδυνο Χαρίτο και πότε με τους Κοντογιαννόπουλο-Λέμε. Ο Χαρίτος μάλιστα στο 8' είχε σημαντική ευκαιρία, ενώ στο 25' ο Παθιακάκης -που κατά διαστήματα ασκούσε μεγάλη πίεση- απάντησε στις ευκαιρίες με σουτ-άουτ του Ιορδανίδη από γύρισμα του Ντρένοβα που... άλωσε όλο το γήπεδο. Το ματς είχε αρκετά καλό ρυθμό και φάσεις, με την υπεροχή του Παθιακάκη να αποφέρει καρπούς εν τέλει στο 28', όταν ο Μπούτιβας έκανε κούρσα από τα αριστερά, γύρισε παράλληλα την μπάλα και ο Αρβανιτάκης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε ιδανικά για τον Παθιακάκη που στο 41' πέτυχε και δεύτερο γκολ με καρφωτή κεφαλιά του Νικήτα Αθανασόπουλου, από ωραία σέντρα του πολύ καλού και διακριθέντα Μόδεστου Τασιούδη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σαρωνικός ρίσκαρε, πήρε μέτρα στο γήπεδο και μάλιστα απείλησε στο ξεκίνημα σε δύο περιπτώσεις: Μια με σουτ του Αδαμίδη κι άλλη μια με κεφαλιά του Χαρίτου. Και στις δύο φάσεις ο Μεϊντάνης καθάρισε εύκολα με σταθερές επεμβάσεις.
Μετά το 60' το ματς απέκτησε γρήγορο ρυθμό, με τον Σαρωνικό να ρισκάρει όλο και περισσότερο και τον Παθιακάκη να βρίσκει χώρους, έχοντας βέβαια και την μεγάλη ποιότητα για να τους αξιοποιήσει. Αυτό έκανε στο 61', όταν από σέντρα του Νικήτα Αθανασόπουλου ο Αρβανιτάκης έπιασε τρομερό σουτ στην κίνηση και έγραψε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα το 0-3. Στο 75' οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τέταρτο γκολ με σουτ του Ρόμπολα και λάθος εκτίμηση του Καραλή, με τον Σαρωνικό να μειώνει στο τελικό 1-4 στο 85' με τον Παπαγιάννη.
***Η διοίκηση του Παθιακάκη ευχαρίστησε το ΔΣ του Σαρωνικού Αναβύσσου για την άψογη φιλοξενία ***Διακριθέντες για τον Παθιακάκη Μόδεστος Τασιούδης, Αρβανιτάκης, Ντρένοβα και Αθανασόπουλος
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Πολυχρονιάδη, Καραθανάσης
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: Καραλής, Μαλατάνος, Χάσκα, Μεγαγιάννης, Κετέογλου (67' Χρήστου), Παπαγιάννης, Λέμε (46' Αδαμίδης), Στουραΐτης, Χαρίτος, Κοντογιαννόπουλος, Τσομπανάκης.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μεϊντάνης, Ασημάκης, Μπούτιβας, Κωστής, Ντρένοβα, Αγγελίνας (78' Γιώτης), Ρόμπολας, Τασιούδης Μόδεστος (85' Φωτίκας), Ιορδανίδης (76' Κότσαλος), Αθανασόπουλος Νικήτας, Αρβανιτάκης.
ΠΗΓΗ ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου