Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ - ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ 1-0

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πανηγύρισε ο ΑΟ Κορωπίου το Σάββατο (25/2). Η ομάδα του Γιάννη Μαγγίνα, που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, κατάφερε να επικρατήσει σε ματς-«τελικό» 1-0 του Κρυονερίου στο Αντ. Πρίφτης και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα σε αυτή την 21η αγωνιστική.
Ήταν ένα παιχνίδι όπου το Κορωπί ήταν ανώτερο στον αγωνιστικό χώρο, είχε μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία από τον αντίπαλο και δίκαια έφτασε στο τρίποντο. Από την άλλη, το Κρυονέρι ήταν άκρως μαχητικό και μάλιστα αγωνιζόμενο -όπως συνηθίζει- με νεανικό σχήμα και παιδιά από την Ακαδημία. Οι φιλοξενούμενοι, από το ξεκίνημα προσπάθησαν να κοιτάξουν τα νότα τους, έκαναν άμυνα στο μισό γήπεδο και έψαχναν τις αντεπιθέσεις. Το Κορωπί αντίθετα ήταν η ομάδα που πίεζε και είχε την υπεροχή, απειλώντας στο 7' με τον Μουτζακά, στο 20' με τον Μαστρογιάννη και στο 25' με τον Σεϊτάι. Στις περισσότερες των περιπτώσεων παρενέβη σωτήρια ο γκολκίπερ Μανουσάκης που ήταν εκ των κορυφαίων.
Η υπεροχή των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57', όταν από ωραία πάσα του Μαστρογιάννη ο Μουτζακάς με άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία για το 1-0. Το Κρυονέρι προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει και να απειλήσει με κάποια στημένα του Ζερμπίνη, αλλά το Κορωπί είχε τον απόλυτο έλεγχο και μάλιστα σε δύο-τρεις περιπτώσεις έχασε σημαντικές στιγμές (κεφαλιά του Κάλλη στο 65' και προσπάθεια του Μπανάι στο 80').
***Διακριθέντες για το Κορωπί οι Μουτζακάς, Πετράι, Πάντου και Ρομπέρτο
Διαιτητές: Γαλάνης, Δουλγεράκης, Σπίθας
ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ούσιος, Λυμπερόπουλος, Μπανάι (88' Καπουράνης), Αλεξίου, Πάντου, Αμπεντινάι, Σεϊτάι, Κάλης, Μουτζακάς (78' Παπαδόπουλος), Μαστρογιάννης, Πετράι (75' Μέγας).
ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Μανουσάκης, Σιατραβάνης, Κολώτας, Βαμβάτσικος, Κανταρέλης, Τουμπανάκης, Σαχίνης, Καμαρίτης, Σκούρας (80' Ρίζος), Ζερμπίνης (80' Μανουσάκης), Παυλίδης (82' Πατσαχάκης).
ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου