Σάββατο, Φεβρουαρίου 18, 2017

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ - ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 1-1

Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν αυτό που έγινε το Σάββατο (18/2) στο Αντώνης Πρίφτης, εκεί που Κορωπί και Μάχη έχοντας από ένα ημίχρονο ήλθαν 1-1 στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής. Ο ΑΟΚ του Γιάννη Μαγγίνα, που ήθελε το τρίποντο για να ανασάνει βαθμολογικά, ήταν εξαιρετικός στο α' μέρος όπου προηγήθηκε με τον Μουτζακά. Ο Μαραθώνας του Σταύρου Ηλιόπουλου, ωστόσο, επιβεβαίωσε τη δυναμική του στην επανάληψη και όχι μόνο ισοφάρισε στο 75' με τον Παπαδόπουλο, άγγιξε και το διπλό στο φινάλε!
Ας τα πάρουμε από την αρχή, σε ένα πρώτο ημίχρονο που άνηκε στο Κορωπί. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο γερά στον αγωνιστικό χώρο, έδειξαν να το θέλουν περισσότερο και έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Είχαν δοκάρι στο 1' με κεφαλιά του Μουτζακά, ενώ άνοιξαν το σκορ στο 10', όταν ο Πάντου εκτέλεσε το φάουλ και ο Μουτζακάς με σουτ έγραψε το 1-0! Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και μάλιστα είχαν τουλάχιστον τρεις μεγάλες φάσεις με Μουτζακά, Μαστρογιάννη και Πετράι να κάνουν δεύτερο γκολ.
Στην επανάληψη η Μάχη Μαραθώνα έβγαλε αντίδραση και πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Η κίνηση, δε, του Σταύρου Ηλιόπουλου να περάσει τον Σωτηριάδη σέντερ φορ στο πλάι του Παπαδόπουλου και να αλλάξει το σύστημα, ήταν καταλυτική ώστε να βελτιώσουν οι φιλοξενούμενοι την εικόνα τους. Γενικά το παιχνίδι άνοιξε στο δεύτερο ημίχρονο με την Μάχη να είναι απειλητική και να χάνει μια-δύο μεγάλες ευκαιρίες, ενώ δύο καλές στιγμές σε εκείνο το διάστημα είχε και το Κορωπί, το οποίο έδωσε χώρο στον αντίπαλο και έψαξε την κόντρα.
Εν τέλει, η ισοφάριση για την Μάχη ήλθε στο 75', όταν ο πολύπειρος επιθετικός Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία στην αντίπαλη άμυνα, πρόλαβε στόπερ και τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 1-1. Κι ενώ όλα έδειχναν πως η Μάχη έχει το μομέντουμ για την ανατροπή, στο 78' ο Κορδολαίμης έβγαλε (σωστά) δεύτερη κίτρινη στον Σένε Κες για κράτημα σε αντίπαλο, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μεινουν με δέκα παίκτες. Το Κορωπί, που ήθελε μόνο τη νίκη, ρίσκαρε από εκεί και πέρα και το ματς ήταν ροντέο με την μπάλα πάνω-κάτω. Την σπουδαιότερη φάση την έκανε η Μάχη στο φινάλε, όταν ο Καραγκοζίδης πλάσαρε λίγο άουτ από εξαιρετική θέση!
***Η Μάχη Μαραθώνα διαμαρτυρήθηκε έντονα για το φάουλ από το οποίο ξεκίνησε το γκολ του ΑΟ Κορωπίου, χαρακτηρίζοντας το ανύπαρκτο.
Διαιτητές: Κορδολαίμης, Μπούξμπαουμ, Γκόντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου