Κυριακή, Φεβρουαρίου 05, 2017

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ 4-1

Ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες, ο ΑΟ Άρτεμις επέστρεψε στις επιτυχίες το Σάββατο (4/2). Η ομάδα του Ευθύμιου Ζήκα, επικράτησε 4-1 του Αφιδναϊκού στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής, ανεβαίνοντας βαθμολογικά και ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας.
Ήταν μια δίκαιη επικράτηση από πλευράς γηπεδούχων, απέναντι σε μια ομάδα που κατέβηκε με νεανική σύνθεση -με έξι μικρούς συγκεκριμένα- και πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Παρ' όλα αυτά οι παίκτες του Ηλία Καναβόγιαννη το πάλεψαν, ήταν ανταγωνιστικοί, αλλά η Λούτσα ήταν μια κλάση καλύτερη σε όλο το 90λεπτο.
Ας τα πάρουμε από την αρχή, όπου ο ΑΟ Άρτεμις άνοιξε το σκορ στο 10' με τον Παπάζογλου, με τον Αφιδναϊκό να ισοφαρίζει στο 13' με τον Νικηφοράκη, αλλά το γκολ να μην μετρά ποτέ αφού ακυρώθηκε για φάουλ (οι φιλοξενούμενοι τονίζουν πως ήταν κανονικό). Η Λούτσα πέτυχε δεύτερο γκολ στο 20' με κεφαλιά του Ράσα από κόρνερ, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 42' με τον Τσαλίδη. Όλα τελείωσαν στο 65' όταν ο Κολάγκι με πέναλτι που κέρδισε ο Τσούκας έκανε το 3-1, ενώ στο 75' ο Σαντίγκου διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
***Διακριθέντες για τον ΑΟ Άρτεμις Μπρέγκου, Τσούκας, Ράσα και Παπάζογλου.
Διαιτητές: Τριγάζης, Σόφιας, Χριστόπουλος
ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ: Μεργιάννης, Αηδόνης (65' Μωυσιάδης), Καζάλας, Σαντίγκου, Κολάγκι, Μπαταβάνης (82' Παπακώστας), Τσούκας, Μπρέγκου, Φυτιλής (70' Μητσώνης), Ράσα, Παπάζογλου.
ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ: Μορφονιός, Δήμας, Μπεγκάι, Μπαρούτης, Ζουβερέλης, Κλίσι, Αλί, Τσαλίδης, Γκιόλα, Καραγιάννης, Μιχάς (1' λ.τρ. Νικηφοράκης).
ΠΗΓΗ ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου