Σάββατο, Φεβρουαρίου 11, 2017

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ 1-1

Στο 1-1 έμειναν Νικολακάκης και Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, που είχαν από ένα ημίχρονο – Έξαλλοι οι γηπεδούχοι με τη διαιτησία!

Δεν ανέδειξε νικητή η σαββατιάτικη (11/2) αναμέτρηση ανάμεσα στον Νικολακάκη και τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, που ήλθαν 1-1 σε αυτή την 19η αγωνιστική. Οι δύο ομάδες είχαν ουσιαστικά από ένα ημίχρονο, με το Μπογιάτι του Νίκου Κόκκινου να είναι καλύτερο στο α' μέρος -όπου προηγήθηκε με τον Ζουρούδη- αλλά τους γηπεδούχους να αντιδρούν στην επανάληψη και να ισοφαρίζουν με τον Κουμουλίδη. Από τον Νικολακάκη, βέβαια, εξέφρασαν σοβαρότατα παράπονα για τη διαιτησία, αφού κάνουν λόγο για πέναλτι που δεν τους έχει δοθεί και για γκολ που κακώς ακυρώνεται στο τέλος για οφ-σάιντ.
Ας τα πάρουμε από την αρχή, σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έβγαζε μεγαλύτερη ηρεμία στον αγωνιστικό χώρο. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων απέφερε καρπούς στο 20', όταν από στημένη φάση ο πολύπειρος επιθετικός Πέτρος Ζουρούδης πετάχθηκε και με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο φινάλε του α' μέρους και συγκεκριμένα στο 40' ο Νικολακάκης ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μαβίδη, με τον Κάντζο να λέει παίζετε.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την εικόνα τους, ρίσκαραν και έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν στην ισοφάριση. Η είσοδος του Κουμουλίδη, δε, στο ματς τους ανέβασε μεσοεπιθετικά, την ίδια ώρα που το Μπογιάτι είχε δώσει χώρο στον αντίπαλο και έψαχνε τις κόντρες. Ο Νικολακάκης ήταν σαφώς πιο επιθετικός και πιο επικίνδυνος και μάλιστα απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Πιτσούνη! Εν τέλει, η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 70' με τον Κουμουλίδη να γράφει με κοντινό πλασέ το 1-1. Στο φινάλε του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90' ακυρώθηκε γκολ για τον Νικολακάκη του Μαβίδη ως οφ-σάιντ.
***Διακριθέντες για τον Νικολακάκη Καλογήρου, Πιτσούνης και Κουμουλίδης ***Για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου μεσοεπιθετικά ξεχώρισαν Ζουρούδης και Παπαντζίμας ***Από τον ΑΠΟ Νικολακάκη εκφράζουν σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία. Μιλούν για πέναλτι που δεν τους δίνεται στο πρώτο μέρος και για καθαρό γκολ που έχει ακυρωθεί ως οφ σάιντ στο 90'
Διαιτητές: Κάντζος, Μήταρης, Χριστόπουλος
ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Δαμιανίδης, Νίκας, Πάσσαρης, Τσαπανίδης, Πεΐδης (63' Κουμουλίδης), Καλέρης (61' Εγιουρούμ), Καλογήρου, Μαβίδης, Πιτσούνης, Γκίντζος (40' Μουκάνης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Μπόσιος, Οικονομόπουλος, Ποστόλις, Αθανασίου, Καραχάλιος (83' Κάρο), Παπαντζίμας (94' Χρυσικόπουλος), Παπιδάκης (58' Μαρτσέλλος), Ζουρούδης, Κατσέρης.
ΠΗΓΗ ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου