Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2017

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ 1-3

Τα Καλύβια επιβεβαίωσαν την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται και έφυγαν με πολύτιμο τρίποντο από τη δύσκολη έδρα του ΑΟ Άρτεμις. Η ομάδα του Θανάση Πετούρη κατάφερε το Σάββατο (25/2), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, να επικρατήσει 1-3 της Λούτσας στα Σπάτα και πλέον φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, όπου οδηγεί στην άνοδο.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι άκρως ποιοτικό, με δύο ομάδες που έπαιξαν κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο με κάτω την μπάλα. Το αποτέλεσμα κρίθηκε σε κάποιες λεπτομέρειες, με τα Καλύβια να κάνουν άριστο παιχνίδι ανασταλτικά, να έχουν καθαρό μυαλό στην επίθεση και να φτάνουν στη νίκη βγάζοντας μεγάλο πάθος και ουσία. Ο ΑΟ Άρτεμις του Διονύση Γεωργουλά, ήταν ανταγωνιστικός και μάλιστα μπήκε πιο δυνατά με την... φόρα του γηπεδούχου στο ματς, απειλώντας στο 25' με σουτ του Τσουκαλά, το οποίο το έβγαλε ο Γαλανάκης. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Ντίνο και εν τέλει κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 50' με ωραίο σουτ του Ντίνου, ο οποίος ήταν κορυφαίος του αγώνα με πολλά τρεξίματα, μέσα από την περιοχή.
Ο ΑΟ Άρτεμις ισοφάρισε στο 60' με πέναλτι του Κολάγκι, το οποίο υπέδειξε ο Φωστέρης για χέρι του Κετέογλου. Από τα Καλύβια διαμαρτυρήθηκαν έντονα λέγοντας πως είναι ακούσιο, αφού το χέρι φάνηκε κολλημένο. Όπως και να' χει οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν το έβαλαν κάτω, αλλά απάντησαν άμεσα κι όλας, με τον κόουτς Πετούρη να πετά στο ματς στο 63' τον Οικονομίδη κι αυτός να σκοράρει δύο λεπτά μετά με ωραία κεφαλιά για το 1-2. Όλα ουσιαστικά τελείωσαν στο 80' όταν ο Μάτι με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-3, σε ένα ματς όπου κρίθηκε κυρίως από το πάθος για νίκη που έβγαλαν οι φιλοξενούμενοι, δείχνοντας χαρακτήρα σε κρίσιμα σημεία. Στο φινάλε ο ΑΟ Άρτεμις, που έκανε καλή εμφάνιση και ήταν άκρως επικίνδυνος με την τετράδα μπροστά, είχε δοκάρι με τον Σαντίγκου.
***Διακριθέντες για τα Καλύβια... όλη η αμυντική λειτουργία ***Κορυφαίος ο Ντίνος που έκανε εξαιρετικό ματς ***Η διοίκηση του ΠΑΟ Καλυβίων ευχαρίστησε τον ΑΟ Άρτεμις για την άψογη φιλοξενία ***Ο τεχνικός του ΠΑΟ Καλυβίων Θανάσης Πετούρης τόνισε αμέσως μετά το ματς: ''Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και παρά τις απουσίες σταθήκαμε καλά και τα παιδιά ανταπεξήλθαν στο 100%. Πλέον έχουμε μπροστά μας την Άνοιξη και θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί θετικών αποτελεσμάτων'' ***Άψογοι στις αποφάσεις του Πολυχρονιάδης – Μπαλάγκα, ελέγχεται για την φάση του πέναλτι ο Φωστέρης
Διαιτητές: Φωστέρης, Πολυχρονιάδης, Μπαλάγκα
ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ: Μεργιάννης, Αηδόνης, Καζάλας, Βετουλαδίτης, Κολάγκι, Σαντίκου, Τσουκαλάς, Μπρέγκου (75' Μπαταβάνης), Τσούκας (30' λ.τρ. Φυτιλής), Ράσα, Μητσιώνης (70' Μωυσιάδης).
ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ: Γαλανάκης, Πασχάλης, Καραγιάννης, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Κρασσάς, Πλάκα (57' Αλεξίου), Ντίνος, Μάτι, Μποτσιβάλης (85' Χασουράκης), Απέργης (63' Οικονομίδης).
ΠΗΓΗ ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου