Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ - ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 5-1

«Τυφώνας» παραμονής ο ΑΠΟ Νικολακάκης! Πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Κώστα Βρεττού κατάφερε να φτάσει σε εντυπωσιακή νίκη (5-1) απέναντι στον Αστέρα Βάρης σε αυτή την 21η αγωνιστική της Α' κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ. Οι γηπεδούχου κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και κάνοντας ίσως την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, έφτασαν σε ολοκληρωτική επικράτηση απέναντι σε έναν αγνώριστο Αστέρα.
Το σημερινό τρίποντο μάλιστα, που έρχεται ως συνέχεια του μεγάλου διπλού στο Λαύριο κόντρα στην ΑΠΕΛ, δίνει μεγάλη βαθμολογική ανάσα στον ΑΠΟ Νικολακάκη που παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το ματς δεν σηκώνει ιδιαίτερης κριτικής. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με πάθος στον αγωνιστικό χώρο και παίζοντας εξαιρετικά πήγαν στην ανάπαυλα με σκορ... 4-0!
Το 1-0 ήλθε στο 4' από τον Κουμουλίδη, ο Γκίντζος στο 10' έκανε το 2-0, ενώ ο κορυφαίος του αγώνα Κουμουλίδης με άλλα δύο γκολ (χατ-τρικ συνολικά) στο 35' και το 40' έκανε το 4-0. Δεν υστέρησε κανείς για τον Νικολακάκη με τον Κουμουλίδη και τον Μαβίδη (δύο ασίστ) να κάνουν τη διαφορά στην επίθεση. Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν και πέμπτο γκολ στο 60' με κεφαλιά του Τσαπανίδη. Ο Αστέρας Βάρης... εμφανίστηκε στο γήπεδο μετά το 75'... και στο 80' μείωσε με κεφαλιά ψαρράκι του Ζαμπαρά.
***Οι ποδοσφαιριστές του Νικολακάκη αφιερώνουν τη νίκη στον προπονητή Κώστα Βρεττό, ο οποίος με τη βδομάδα έχασε τον αδερφό του... ***Δεν υστέρησε κανείς για τον Νικολακάκη που έκανε ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και μάλιστα σε ματς κρίριμο ***Από τον Νικολακάκη έδωσαν συγχαρητήρια σε Χαρισμανίδη, Τσαλίκογλου και Κάλλη για τη διαιτησία την οποία χαρακτηρίζουν άριστη ***Ο Αστέρας Βάρης παρατάχθηκε με απουσίες αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σίγουρα την κακή εικόνα που έβγαλε 
Διαιτητές: Χαρισμανίδης, Τσαλίκογλου, Κάλλης
ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Δαμιανίδης, Νίκας, Πάσσαρης, Τσαπανίδης (70' Παπαδόπουλος), Μαβίδης, Κουμουλίδης, Καλογήρου, Καβάσης (60' Καλέρης), Πιτσούνης (65' Πεΐδης), Γκίντζος.
ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου