Κυριακή, Φεβρουαρίου 26, 2017

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 3-0

Πολύ καλή εμφάνιση και επιστροφή στις νίκες για την Μάχη Μαραθώνα, η οποία στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής επικράτησε 3-0 του Άρη Βούλας. Η ομάδα του Σταύρου Ηλιόπουλου, που προερχόταν από ισοπαλία στο Κορωπί, επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά το πόσο ισχυρή έδρα έχει, ενώ παράλληλα έδωσε συνέχεια και στο αήττητο σερί που τρέχει (έχει να χάσει σχεδόν τρεις μήνες). Τα θετικά αποτελέσματα μάλιστα έχουν φέρει την Μάχη στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, ενώ ο Άρης Βούλας παλεύει για την παραμονή του.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του κυριακάτικου (26/2) αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι μέχρι το 65' όπου προηγήθηκαν με 3-0. Ο Άρης Βούλας του Κυριάκου Δαγγουλη αντέδρασε από εκεί και πέρα, είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει για να ξαναμπεί στο κόλπο.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 20' είχαν δοκάρι με τον Παπαδόπουλο... Η υπεροχή τους απέφερε καρπούς στο 30', όταν ο νεαρός άσος Παρούσος με άπιαστη εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Κάρσο για το 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Ο Μαραθώνας ήταν πιεστικός και στο ξεκίνημα της επανάληψης εκεί όπου στο 55' ήλθε το 2-0 με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ... Είχε προηγηθεί ωραία ομαδική προσπάθεια των Σένε-Παρούσου.
Το τρίτο γκολ το πέτυχε στο 60' ο Νταής με κεφαλιά, από εκτέλεση φάουλ του διακριθέντα Παρούσου. Σε εκείνο το σημείο ο Άρης Βούλας έβγαλε αντίδραση, είχε δοκάρι στο 65' με τον Σανσάρογλου και δύο καλές ευκαιρίες με τους Διγενή και Ντα Κόστα. Καλές στιγμές βέβαια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έβγαλε και ο Μαραθώνας, που μετά το 75' βρήκε και αρκετούς χώρους... Να σημειώσουμε πως στο 45' κι ενώ το σκορ ήταν 1-0, ο Άρης Βούλας διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι σε κράτημα στον Κριλή, με τον Αντιπαριώτη να λέει παίζετε.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Σπυρόπουλος, Ντόστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου