Σάββατο, Φεβρουαρίου 18, 2017

ΜΑΡΚΟ - ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1-0

Ζωντανή στη μάχη της σωτηρίας παραμένει η Μαρκό! Η ομάδα του Γιώργου Φαράκου, με κατάθεση ψυχής και καλή εμφάνιση στην επανάληψη, επικράτησε δίκαια 1-0 της Ατλαντίδας σε αυτή την 20ή αγωνιστική και ανέβηκε στους 12 πόντους. Οι Μαρκοπουλιώτες έδειξαν να θέλουν σαφώς περισσότερο το παιχνίδι έχοντας τρία συνολικά δοκάρια, απέναντι στην Ατλαντίδα του Βαγγέλη Χαντέ η οποία βέβαια κατέβηκε με πάρα πολλές αλλαγές στην σύνθεση της, καθώς έχει το μυαλό της στη μεγάλη ρεβάνς Κυπέλλου.
Το Σαββατιάτικο (18/2) παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου πήγε αρκετά στη δύναμη και κυριάρχησαν οι μάχες στην μεσαία γραμμή, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Η Μαρκό που μπήκε δυναμικά, απείλησε πρώτη με εκτέλεση κόρνερ του Κουτρομάνου όπου ο Τσαλίκης έδιωξε σωτήρια, ενώ λίγο αργότερα ο γκολκίπερ της Ατλαντίδας είπε όχι και σε σουτ-κεραυνό του Σιδέρη! Η σπουδαιότερη επέμβαση του Τσαλίκη, ωστόσο, ήλθε στο 20' όταν σε φάουλ του Κουτρομάνου βρήκε την μπάλα όσο χρειαζόταν προκειμένου αυτή να να χτυπήσει στο δοκάρι και να απομακρυνθεί...
Μετά το πρώτο μουδιασμένο 20λεπτο η Ατλαντίδα βρήκε τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να ελέγξει την μεσαία γραμμή και μάλιστα άγγιξε το γκολ στο 25' όταν ο 17χρονος Καρακώστας που έκανε ντεμπούτο στην ανδρική ομάδα, με ωραία μπαλιά βρήκε τον Θεοδωράκη, αυτός πλάσαρε αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Σε εκείνο το διάστημα και μέχρι το φινάλε του α' μέρους η Ατλαντίδα πατούσε πιο γερά στο γήπεδο, ήταν πιο απειλητική κι αυτό επιβεβαιώθηκε στο 35', όταν ο Καλιαμπάκας με ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Σιούτη αλλά αυτός σούταρε λίγο έξω. Στο 44' η Μαρκό είδε για δεύτερη φορά την τύχη να της γυρνά την πλάτη, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Δημογιάννη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, με το 0-0 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι Μαρκοπουλιώτες δεν είναι υπερβολικό να πούμε πως έκαναν κατάθεση ψυχής και πάλεψαν για τη νίκη. Είχαν δοκάρι (τρίτο στο ματς) με κεφαλιά του Βασιλού στο 55' από στημένη φάση και εν τέλει λυτρώθηκαν στο 70', όταν από εκτέλεση κόρνερ και λάθος του Τσαλίκη (ίσως το μοναδικό στο ματς) ο Κοντογιάννης πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανυγηρισμούς.
***Διακριθέντες για την Μαρκό οι Πλίτσης, Κοντογιάννης, Σιδερής και Δημογιάννης ***Για την Ατλαντίδα διακριθέντες οι Παππάς, Κουλίρα, Θεοδωράκης και ο νεαρός Καρακώστας (17 ετών) ο οποίος έκανε ντεμπούτο στην ανδρική ομάδα και ήταν πολύ καλός. Αγωνίστηκε ως κεντρικός χαφ κυρίως και μάλιστα στο 25' έβγαλε τρομερή μπαλιά με το αριστερό στον Θεοδωράκη στην πλάτη της άμυνας ***Ο τεχνικός της Ατλαντίδας Βαγγέλης Χαντές τόνισε μετά το τέλος του αγώνα πως «Κρατάμε κάποια πράγματα και αφήνουμε πίσω αυτό το αποτέλεσμα. Κοιτάμε πλέον την Τετάρτη και το ματς Κυπέλλου με τον Κεραυνό»
Διαιτητές: (άριστοι) Μαλαμάς, Χριστόπουλος, Κουτζιακουτζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου