Κυριακή, Φεβρουαρίου 05, 2017

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ - ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ 1-1

Δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για την άνοδο πέταξε ο ΠΑΟ Καλυβίων το Σάββατο (4/2). Η ομάδα του Θανάση Πετούρη, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής, έμεινε στο 1-1 με τον μαχητικό Γέρακα και έχασε έδαφος για την πρώτη τριάδα.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου σκόραραν στο 44' με σουτ του Ντίνου και είχαν άλλες τρεις-τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα και να τελειώσουν το ματς. Στην επανάληψη τα Καλύβια... έκατσαν πάνω στο προβάδισμα τους, με αποτέλεσμα ο Γέρακας να ρισκάρει παραπάνω στο ξεκίνημα και στο 55' να ισοφαρίσει σε 1-1 με πλασέ του Μπερέτη, κι αφού είχε προηγηθεί ωραίος συνδυασμός ανάμεσα σε Καλούδη (ασίστ) και Δελάρδα, ο οποίος άφησε την μπάλα να περάσει έξυπνα κάτω απο τα πόδια του για να φτάσει στον σκόρερ.
Να σημειώσουμε πως λίγο νωρίτερα τα Καλύβια είχαν ζητήσει πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή, με τον Μπερέτα να λέει παίζετε. Μετά το 1-1 τα Καλύβια τα έπαιξαν όλα για όλα, πίεσαν, αλλά ουσιαστικά η υπεροχή τους ήταν ανούσια. Ο Γέρακας ήταν μαχητικός, έβγαλε πάθος και κάνοντας άριστο παιχνίδι τακτικά κλείδωσε τον αντίπαλο και πήρε ισοπαλία σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας.
Διαιτητές: Μπερέτας, Βουδούρης, Μπαλάγκα
ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ: Γαλανάκης, Καραγιάννης (55' Ζατσελάρι), Τσομπανάκης (60' Οικονομίδης Δημ.), Χριστόπουλος, Κετέογλου, Κρασσάς, Μάτι, Αλεξίου, Ντίνος, Απέγης (64' Οικονομίδης Αντ.), Πλάκα.
ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ: Ροζάκος, Μίαρης, Πατρινός (75' Κωσταρέλης), Καγιάς, Καρλατήρας, Δημητριάδης, Μπερέτης (92' Μανηδάκης), Καλούδης, Χριστοφιλόπουλος, Δριλάκης (85' Τσιροζίδης), Δελάρδας.
ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου