Δευτέρα, Φεβρουαρίου 13, 2017

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΜΑΡΚΟ 1-1

Νεύρα, ένταση και φινάλε θρίλερ... Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε την Κυριακή (12/2) στην Κερατέα, εκεί όπου η Μαρκό ήταν αγκαλιά με νίκη-χρυσάφι, αλλά ένα γκολ του Μαγγανά στο φινάλε έφερε το 1-1 σε αυτή την 19η αγωνιστική και χάρισε στον Κεραυνό την ισοπαλία.
Οι Κερατιώτες του Τάκη Μακροδημήτρη αγωνίστηκαν με αλλαγές στην σύνθεση τους -λόγω Κυπέλλου- με αποτέλεσμα να μην έχουν την συνοχή που μας έχουν παρουσιάσει από την αρχή της σεζόν. Η Μαρκό εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα των γηπεδούχων με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας και τον αέρα, να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, βγάζοντας παράλληλα και μεγάλο πάθος. Οι Μαρκοπουλιώτες του Γιώργου Φαράκου άνοιξαν το σκορ στο 30' με σουτ του Γκριμέκη στο δεύτερο δοκάρι από φάουλ του Δημογιάννη, ενώ είχαν κι άλλη μια ευκαιρία με τον Δημογιάννη. Από την μεριά του ο Κεραυνός απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τους Ντε Ντέους και Λιούμη.
Στην επανάληψη οι Κερατιώτες μπήκαν δυνατά, έψαξαν την ισοφάριση και απείλησαν σε δύο-τρεις περιπτώσεις. Όλα αυτά μέχρι το 55', όπου ο Ζαχαρόπουλος είδε θέατρο σε ένα πέσιμο του Βαγγέλη (ο παίκτης δεν ζήτησε ούτε φάουλ) και τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η απόφαση του διαιτητή έκανε έξαλλους τους ανθρώπους του Κεραυνού, με την ένταση να μεταφέρεται από τον αγωνιστικό χώρο στην εξέδρα.
Μάλιστα, ο Ζαχαρόπουλος απέβαλε σε εκείνο το διάστημα και τον προπονητή του Κεραυνού Τάκη Μακροδημήτρη, ο οποίος φαίνεται να έιπε απευθυνόμενος προς τον ρέφερι «έλεος, που το είδες το θέατρο». Το ματς από εκεί και πέρα ουσιαστικά έχασε τον ρυθμό του, κυριάρχησαν οι δυνατές μάχες και τα νεύρα, ενώ η Μαρκό που αγωνιζόταν με παίκτη περισσότερο έδειχνε να κρατά την πολύτιμη νίκη χάνοντας και δύο μεγάλες ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις με Βασιλό-Δημογιάννη. Ο Κεραυνός όσο περνούσε η ώρα ρίσκαρε, είχε ευκαιρίες για την ισοφάριση με κορυφαία αυτή του Ντε Ντέους, ενώ το 1-1 ήλθε στο 90': Από σέντρα του Φραγκή λοιπόν η μπάλα έφτασε στον Μαγγανά και ο νεαρός άσος με κεφαλιά νίκησε τον Τερεκανίδη για το 1-1.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Σπίθας, Μακρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου