Δευτέρα, Φεβρουαρίου 06, 2017

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 2-0

Ήττα-σοκ για τον Ολυμπιακό Λαυρίου στον Μαραθώνα, με την ομάδα του Μιχάλη Καβαλιέρη να χάνει την επαφή με την κορυφή, αφού έμεινε οκτώ πόντους πίσω από τον Αήττητο! Οι Λαυριώτες είχαν ένα καλό πρώτο μέρος με τρία δοκάρια (δύο με Μπουγατσιά κι ένα με Βασιλείου), αλλά επανάληψη η Μάχη του Σταύρου Ηλιόπουλου έκανε σχεδόν τέλειο παιχνίδι και με δύο γκολ στο 50' (πέναλτι Παπαδόπουλος) – και στο 67' (Ραπτογιάννης) έφτασε στη νίκη 2-0, σε αυτή την 18η αγωνιστική.
Ας τα πάρουμε από την αρχή, σε ένα πρώτο ημίχρονο με καλό ρυθμό, όπου ο Ολυμπιακός Λαυρίου σίγουρα είχε τις σπουδαιότερες φάσεις (τρία δοκάρια), ενώ και η Μάχη ήταν απειλητική αφού δεν κλείστηκε στην άμυνα της. Οι γηπεδούχοι απείλησαν σε τρεις περιπτώσεις με Μίχα (σουτ άουτ), Άντι Σένε και Παπαδόπουλο, ενώ ο Ολυμπιακός Λαυρίου είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Μπουγάτσια και... διπλό δοκάρι λίγο αργότερα, όταν σε σουτ του Βασιλείου η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και ο Μπουγάτσιας που πήρε το ριμπάουντ από πλάγια θέση σούταρε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλη μια καλή στιγμή με κεφαλιά του Γκαβασιάδη.
Μ' αυτά και μ' αυτά το 0-0 ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου, ενώ το β' μέρος ξεκίνησε ιδανικά για την Μάχη. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 50', όταν ο Τσίκλος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Ραπτογιάννη. Ο Παπαδόπουλος από τα 11 βήματα ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει, με τον Μιχάλη Καβαλιέρη να ανακατεύει την τράπουλα και να ρισκάρει, αλλά το δεύτερο και πιο ισχυρό χτύπημα από την Μάχη ήλθε στο 67'. Οι γραμμές των φιλοξενούμενων ήταν ψηλά, με αποτέλεσμα ο Μαραθώνας να βγει στην πλάτη της άμυνας με ωραία μπαλιά του Μίχα και ο ταχύτατος Καραγκοζίδης με πλασέ να γράψει το 2-0.
Από εκεί και πέρα η Μάχη διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι, έκλεισε σωστά τους διαδρόμους και απειλήθηκε ελάχιστα, με τον Ολυμπιακό Λαυρίου να έχει κατοχή αλλά να μην δημιουργεί φάσεις. Οι Λαυριώτες, πάντως, μετά το 2-0 ζήτησαν σε δύο περιπτώσεις πέναλτι, μια για κράτημα στον Καρύδη κι άλλη μια για μαρκάρισμα στον Μουστόγιαννη, με τον Μαλαμά να λέει παίζετε. Το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με την Μάχη να βάζει φρένο στα όνειρα του Ολυμπιακού Λαυρίου για τίτλο, αφού πλέον ο Αήττητος βρίσκεται στο +8.
***Διακριθέντες για την Μάχη Μαραθώνα οι Σένε Κες, Μουρούτης, Μίχας και ο Καραγκοζίδης ο οποίος με την είσοδο του στο ματς έδωσε άλλη φρεσκάδα.
ΠΗΓΗ
ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου