Σάββατο, Φεβρουαρίου 18, 2017

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ - ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ 1-0

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη, που τον διατηρεί γερά στο κόλπο της ανόδου πέτυχε το Σάββατο (18/2) ο Παλλαυρεωτικός!
Η ομάδα του Νίκου Ζαγουρή, με γκολάρα του Κώστα Παπαδόπουλου στο τέλος, κατάφερε να επικρατήσει 1-0 του Αφιδναϊκού στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, παραμένοντας έτσι στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Ήταν ένα ματς επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, οι οποίοι βέβαια είχαν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που κατέβηκε με πάρα πολλές απουσίες και με νεανικό σχήμα. Παρ' όλα αυτά, ο ηρωϊκός Αφιδναϊκός με κορυφαίο παικτη τον τερματοφύλακα του Νικηφοράκη, αποδείχτηκε σκληρό καρύδι για τον Παλλαυρεωτικό, ο οποίος είχε καθολική υπεροχή, σωρεία ευκαιριών αλλά όχι... γκολ! Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήλθε εν τέλει στο 85', όταν ο Κώστας Παπαδόπουλος με άπιαστη εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι και έγραψε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
***Για ακόμα μια φορά οι φίλοι του Παλλαυρεωτικού έδωσαν δυναμικό παρών στο Γ. Ραφιάς ενισχύοντας τα παιδιά του Νίκου Ζαγουρή ***Ο Παλλαυρεωτικός με ανακοίνωση του έδωσε συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο ***Με αυτή την νίκη ο Παλλαυρεωτικός επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από δύο σερί ισοπαλίες, τρέχοντας ωστόσο ένα απίστευτο αήττητο σερί 13 αγωνιστικών (!) με απολογισμό 9 νίκες-4 ισοπαλίες
Διαιτητές: Καρράς, Περδίκης, Μπαλαγκά
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Νικολαΐδης, Σπυρόπουλος, Θεοφανίδης, Κωνσταντινίδης (64' Μπαλόπητας), Πάνου, Ζουμάς, Μωραΐτης (20' λ.τρ. Δημητρόπουλος), Ασλάνης, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος.
ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ: Νικηφοράκης, Γκιόλα, Μπεγκάι, Ζουβερέλης Μ., Δήμας, Καραγιάννης, Ζουβερέλης Δ., Τσαλίδης, Κουτσούκος Δ., Τσαδάρης, Κουτσούκος Χρ.
ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΛΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου